Contact met onze klantenservice


Klantenservice

Welkom op de Klantenservice-pagina van Tintelingen. Op deze pagina vind je een aantal links naar veel voorkomende vragen en de manieren om contact op te nemen met onze klantenservice.
Wil je direct contact? Klik dan op het vraagteken linksonder in de hoek!

 

Algemeen telefoonnummer van de Klantenservice:
088 - 846 83 54
Telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. 

 

Een vraag stellen aan de helpdesk
Mocht je een vraag hebben waarvan je het antwoord niet terugvindt op deze pagina of bij de veelgestelde vragen, dan kun je deze stellen aan onze klantenservice. Onderaan deze pagina vind je het telefoonnummer en het emailadres waarop de klantenservice bereikbaar is. 
 

Klacht indienen
Is je vraag na contact met onze Klantenservice niet verholpen, dan kun je jouw klacht schriftelijk indienen bij Tintelingen. Dit kan per brief of per mail onder vermelding van jouw naam, adres, woonplaats, inlogcode en wachtwoord naar:

Tintelingen BV
T.a.v. Klachtenafhandeling
Postbus 228
5201 AT ’s-Hertogenbosch

Per e-mail dien je deze te richten aan klantenservice@tintelingen.nl
Zodra wij je brief of e-mail hebben ontvangen, sturen we je een ontvangstbevestiging. Een definitief antwoord ontvang je binnen zeven kalenderdagen na het indienen van jouw klacht.

​Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kun je je klacht voorleggen aan de geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/) Meer informatie over de geschillencommissie kunt u vinden op www.sgc.nl

 

Adresgegevens Tintelingen
Corridor 11 
5466 RB  Veghel
E: info@tintelingen.nl

Postadres Tintelingen
Postbus 228
5201 AE  's-Hertogenbosch

 

Tintelingen is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Oost-Brabant onder nummer 17155262. Bij de Belastingdienst is Tintelingen bekend onder BTW-nummer NL812598623B01.